Tijdens SPOT ON wordt het domein van Destelheide een groot speelterrein. Neem actief deel aan de installaties en interacties van kunstenaars die op het domein rondzwerven. We lichten hier alvast een tipje van de sluier.

 

14u – 20u

Tijdens SPOT ON wordt het hele domein van Destelheide één groot speelterrein. Zwerf rond tussen het groen, laat je verrassen door graffitikunstenaar Mr. Donka himself, leef de kunstenaar in jezelf uit in De Caravan van Mr. DeWit, raak geïnspireerd door de fraaie portretten van onze vliegende tekenaars van LUCA School of Arts, ga van de grond tussen de bomen met de slackline van JES en laat je (tijdelijk) tattoeëren door de artiesten van SPOT ON, dans de ziel uit het lijf tijdens onze Silent Party of sla aan het slammen tijdens Atelier Slam!

Jeukt het al? Zet je ogen op scherp en spot nog veel meer interacties in onze jungle tijdens SPOT ON!

“Mr. DeWit komt deze SPOT ON langs met zijn witte caravan die nood heeft aan kleur en kunst. Bezoekers worden uitgedaagd zich, samen met kunstenaars, uit te leven in de caravan. Doe wat thuis niet mag!” Sebastiaan Winkeler, Sapperlootjes